Otužilecký rekord – bylo nás 826

Kamarádi,

v neděli jsme vstoupili do dějin. O nás se budou učit i naše vnoučata … no tak se zase uklidníme 🙂

Takže takhle … byli jste skvělí a byl to mazec. Zřejmě jste tuhle session vnímali každý jinak. Kolem mě to tak proběhlo. Dorazil jsem kolem desáté a vyložil auto. A už vás tam bylo. Vyfotil jsem se asi s 200 z vás, pak média .. ČT, Nova, Radiožurnál, Hitrádio North music, iDnes a pak asi ještě někdo a pak už bylo 11:30 a já workshop, který byl původně dvacetiminutový a který jsem postupně zkracoval, když jste se hlásili, nakonec nacpal do tří vět. Pak jsme se spočítali a vůbec nevim v kolik se šlo nakonec do vody, pokřtili jsme knihu Muž pod ledem, kterou jsme si zapomněli přinést k vodě. No a pak se to rozprchlo a ve dvě jsem byl doma jako na koni. Až v pondělí jsem si začal prohlížet videa fotky a teprve v ten moment jsem to viděl a došlo mi to. Byl to mazec.

A tak tedy, co tomu vše předcházelo, co může následovat a co vám ještě dlužím …

Se Zlatou Biedermannovou jsme někdy v létě přemýšleli jak uvést moji novou knihu Muž pod ledem … aby si toho někdo všimnul. Nudný křest knihy v knihkupectví nepřipadal v úvahu. U mé první knihy Začni teď! jsme pořádali workshop otužování, ale teď jsme chtěli něco většího. OK, a co pozvat všechny otužilce, kterým se bude chtít a pokusit se o český otužilecký rekord.

Pokřtíme knihu o otužileckém rekordu během otužileckého rekordu!

Do konce října jsme tak sporadicky zjišťovali informace, kdy a

 kde a 9. listopadu spustili registraci. Chtěli jsme 300 účastníků … to by bylo skvělé, ale nikoli nutné … prostě skvělé. 431 by pak bylo luxusní – totiž v roce 2019 se na memoriálu Alfréda Nikodéma zúčastnilo 430 zimních plavců.
A po týdnu nás bylo 162, po dvou 361, po třech už 610 a za další tři dny, když končila registrace 804. V neděli se pak registrovalo dalších 150 otužilců. Kdyby tedy všichni registrovaní dorazili, tak nás je 954 a to vim minimálně o třech dalších, kteří mohli přijít!

Celé se to prostě urvalo. V čem jsme měli jistotu bylo, že vše bude dost jinak a tak nebyl důvod si s tím dělat starosti. Dopadne to jak to dopadne. Otužilci jsou otužilí jak fyzicky tak mentálně. Na to jsme spoléhali. Takže hlavně žádný stres. Sám jsem organizací strávil na 120 hodin a dalších téměř 30 dobrovolníků mi byli nápomocní. Ti všichni bez honoráře! A tady opravdu moc děkuji.

Původně jsme věděli, že nám 310 účastníků pokryje náklady. Ty se s množstvím sice lehce navýšili, ale s hrdostí hlásíme, že 47054 Kč posíláme Klubu nemocných cystickou fibrózou! Děkuji vám všem!

A pozor, to by normálně tak dobře nešlo. Bylo zde mnoho těch co nám s tím pomohli i organizačně a materiálně.
Zázemí: EuroCamp a pláže Barbora, Dřevocentrum CZ, Johnny Servis CZ
Mediální partner: Hitrádio North Music, iDnes
Podpora: OC Galerie Teplice, Agentura Dobrý den
Celá akce je pod záštitou otužilce a trochu taky primátora Teplic Jiří Štábl
A podporujeme: Klub Nemocných Cystickou Fibrózou
A zezadu vše jistí David Vencl, SeenMedia PR a Zlata Biedermannová, Klub otužilců a otužilkyň Teplice

DIPLOMY

Diplomy jsem vytvořil v formátu png a pdf a jméno máte možnost si dopsat sami – na to abychom vám je nadepsali my nemáme kapacity..
Pokud byste ovšem rádi měli doma ještě certifikát přímo od agentury Dobrý den, pak stačí vyplnit objednávku na dobryden.cz/certifikat.

A tady několik málo odkazů na média

A teď ještě promo kódy se slevami

  • www.fluffystyle.cz – kod: czechiceman15 (sleva 15% na vybrané pončo Fluffy s výšivkou czechiceman na levé prso)
    fluffystyle20 (sleva 20% na vybrané pončo Fluffy)
  • www.swim-relax.cz – kod: rekord2023

A co bude příště?!

 

Jo tak to nikdo neví, ale jsou tu hlasy, že bychom to měli zopakovat!
Jenže sorry, tohle já určitě opakovat nebudu! Jestli do něčeho půjdu, tak jedině do světového rekordu! Ale to budeme muset udělat ještě dost jinak!

Půjdete do toho se mnou!!

Tak sledujte mé sociální sítě a web … tam najdete co plánuji, kdy a kde mám workshopy otužování – odolnosti, freedivingu a dýchání nebo teambuildingy nebo přednášky pro základní a střední školy …

 

Budu rád, když mě takto podpoříte, i proto, že o to větší budeme mít šanci udělat příště díru do světa!

A nezapomeňte na to, že jsme pokřtili knihu Muž pod ledem a byl by to skvělý dárek pro vaše blízké a nebo jim rovnou pořiďte workshop!

Těším se na vás u vody!!

Sdílej:

Používáme cookies

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.