Minicomp Brno 2020

Letos konečně závody i v českém bazéně. O víkendu jsem byl v Brně – na MiniComp Brno 2020.

Závody jsem pojal jako přípravu na MČR v Budějicích o měsíc později. Zaměřil jsem se čistě na statiku a na experimenty s tréninkem. A já myslím, že dobrý. Zjistil jsem co dělám dobře a výborně a taky co dělám úplně blbě.

A i přes to „blbě“ jsem zadržel dech na 7.05 a disciplínu vyhrál a splnil si reprezentační kritérium. Na dynamiku bez ploutví jsem nastoupil s šancí na celkové vítězství, ale tentokrát bez ambicí a předchozího tréninku a vzhledem k experimentům v přípravě na statiku jen opatrně. Vynořil jsem na 117m – čistý a s bílou kartou.

A nakonec to stačilo na celkové třetí místo – pěkně po bodě jsme se seřadili za sebou s Jakubem Sirovátka a Michal Dabrowski.

Na Minicompu v Brně jsem byl poprvé a musím říct, že to jsou perfektně připravené závody na moc pěkném místě … i rozhovor se mnou udělali, viď Jirko 🙂

A mimochodem za pozornost rozhodně stál i skvělý výkon dalšího Apneamana Broni Pečnera s novým nároďákem 200DYN BI-FI.

A nakonec jsme zachraňovali i žraloky se Sea Shepherd Czech Republic, ale o tom někdy příště.

A tak díky všem za podporu, zvláště pak buddy Vendy Strachotové, Apneaman, Seamaster.cz, Dagoury Florian, Jiří Sýpal – Masáže Chiva, Aquacentrum Teplice, město Teplice, mySASY, www.mindthebody.cz, Kouč na cestách, Energyvita.cz, Aqua Studio ORCA Teplice, a kamarádům z Freediving Teplice, Petr Vala a Alena Konecna

Sdílej:

Používáme cookies

Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.